WinkelOver onsKlantendienstAlgemene verkoopsvoorwaardenPersContacteer ons

Wat de pers schreef

De Zondag 4/05/2008
Het idee van de gepersonaliseerde fopspeen komt overgewaaid uit Denemarken waar deze ?tutten? een geweldig succes kennen. Het idee is simpel : op de fopspeen kan de naam van het kind worden gegraveerd,of zijn of haar koosnaampje. De onthaalmoeder en de uitbaatster van de kribbe weten nu voortaan welke fopspeen bij welk kindje hoort. De fopspenen zijn uniek en gemakkelijk te herkennen. Ze zijn niet duurder dan een ?gewone? kwalitatieve fopspeen. Voor 14,60 euro krijgt de moeder er drie opgestuurd. (Info www.mijnfopspeen.be)
Libelle 24/04/2008
Tutut, da?s se mijne !
Nooit meer bacteriŽn van zieke collegaatjes in de crŤche of bij de onthaalmoeder in het mondje van uw baby? Surf gewoon naar www.mijnfopspeen.be en voor 14,60 krijgt u thuis drie speentjes met de naam van uw kindje toegestuurd. U kunt kiezen uit verschillende modellen en een hele reeks kleurtjes. Het originele idee komt uit Denemarken, maar een belgische mama die een oplossing zocht voor alle verloren en verwisselde fopspenen van haar zoontjes, runt intussen deze belgische site.
Flair 15/04/2008
Hoe eenvoudig een slim idee kan zijn : www.mijnfopspeen.be maakt vrolijke fopspeentjes op maat. Je kiest uit de zomerse kleuren en modellen, zij graveren de (koos)naam van je kleintje op je customized exemplaar. Gedaan met het verwisselen van de fopspenen in de crŤche.
Gepersonaliseerde fopspeen ( §14,60 voor drie exemplaren) surf naar www.mijnfopspeen.be
Het laatste nieuws 12/04/2008
Gepersonaliseerde fopspeen.
Op www.mijnfopspeen.be kan je voor 14,60 euro drie fopspenen bestellen waarop de naam van je kind wordt gegraveerd : zo kan het tutje in de kribbe of bij de onthaalmoeder niet meer per ongeluk in het foute mondje gestopt worden en dat kan heel wat nare verkoudheden schelen ! Je hebt de keuze uit verschillende modellen en kleuren
Het Belang van Limburg 1/04/2008
Tutje met eigen naam op mijnfopspeen.be
Hasselt- Raakt je kindje zijn tutje ook altijd kwijt? Vooral in de crŤche lijkt dit een probleem te zijn. Nu zijn er fopspeentjes ontwikkeld met de naam van het kindje die voorkomen dat je kindje met de verkeerde tut thuiskomt. "In een week tijd zijn er al 150 fopspenen verkocht", zegt Mireille Miseghersdie achter het initiatief zit. "Mijn zoontjes kwamen altijd thuis met de fopspeen van andere kindjes", zegt Misseghers. Zo wisselen ze bacteriŽn uit en worden ze ziek".
Het idee van gepersonaliseerde fopspenen komt uit Denemarken. "Mijn man is Deens en ik heb er de tutjes cadeau gekregen" zegt Misseghers. Je kan zelf kiezen welk opschrift er op de fopspeen staat. Meestal gaat het om de naam of het troetelnaampje. Voor 14,60 euro krijg je er drie opgestuurd. Ze zijn te verkrijgen in verschillende modellen en kleuren. De fopspenen zijn te bestellen op www.mijnfopspeen.be.
Het Nieuwsblad/de Gentenaar/Het Volk 28/03/2008
Naam op elke fopspeen bestrijdt ziektes
BRUSSEL - Door de naam van het kind op zijn fopspeen te zetten, voorkom je overdracht van bacteriŽn. Onderzoekers kwamen daarachter in Denemarken, waar de gepersonaliseerde fopspenen al een tijdje een groot succes zijn. Nu is het ook in BelgiŽ mogelijk de fopspeen te laten personaliseren. Dat gebeurt door de naam of het koosnaampje van het kind op det fopspeen te zetten. De (onthaal)moeder en de uitbaatster van de kribbe weten zo welk fopspeen bij welk kindje hoort.
De fopspenen zijn even duur als andere kwalitatieve fopspenen: 14,60 euro voor drie stuks. Er is keuze tussen verschillende modellen en kleuren. Er kan alleen besteld worden via www.mijnfopspeen.be. Daar moet het model en de kleur van de fopspeen worden gekozen en opgegeven welke naam op het tutje moet gegraveerd.
Mireille Misseghers is de moeder achter dit initiatief. Ze werkt samen met een Deens bedrijf. 'Mijn man is van Denemarken, zo leerde ik de fopspenen kennen.' (pom)

Pers

Kies een onderwerp