WinkelOver onsKlantendienstAlgemene verkoopsvoorwaardenPersContacteer ons

Verkoopsvoorwaarden

Prijzen en verzendingskosten
De prijs wordt uitgedrukt in Euro. De aangeduide prijzen zijn exclusief verzendingskosten. Er zijn geen extra kosten bovenop de verzendingskosten en de kleine som voor de verpakkingskosten.

Indien u meerdere producten tegelijk bestelt bij Mijnfopspeen zal het totale gewicht opgeteld worden en op basis van dit totaal worden de verzendkosten berekend.

Verzendkosten voor 3 gepersonaliseerde fopspenen: 2,90€ Verzendkosten voor 6, 9 en 12 gepersonaliseerde fopspenen: 3,60€ De verzendkosten worden berekend in functie van de geldende tarieven van De Post.


Betaling
U bent verzekerd tegen misbruik bij de betaling van een aankoop per kredietkaart want u kan bezwaar aantekenen tegen de betaling bij het nazien van uw uitgavenstaat. U loopt geen enkel risico tot misbruik van uw kredietkaart bij een online-aankoop waarbij het SSL-systeem (Secure Socket Layer) wordt gebruikt.

U bent zelfs beter beschermd dan bij een gewone aankoop waarbij u het risico loopt geld te verliezen indien uw geheime code wordt misbruikt.

Uw persoonlijke gegevens die u invoert bij een elektronische betaling worden gecodeerd (SSL). Uw gegevens worden niet gebruikt door mijnfopspeen.be, noch door derden.

Het verschuldigde bedrag wordt slechts aangerekend na het opsturen van uw zending. Het is onmogelijk een hoger bedrag aan te rekenen dan hetgeen vermeld wordt tijdens uw aankoop.
Bij mijnfopspeen.be kan u betalen met:

VISA
Master Card
Bancontact
Belfius
ING Homepay
Paypal
U kan ook via overschrijving betalen (optie voor de klanten die geen creditkaart hebben of niet via bankcontact kunnen betalen).
Bestel uw fopspenen via de site.
In de 2de stap van de bestelling kiest u : į betaling via overschrijving.
U krijgt dan via mail alle informatie om de overschrijving te maken.


Levering
De verzending gebeurt via De Post. De verzendingskosten en de verpakkingskosten zijn inbegrepen.

Wij werken onder voorbehoud van de uitputting van de producten of vertragingen te wijten aan leveringsproblemen bij de leveranciers van mijnfopspeen.be

Indien u meerdere producten tegelijk bestelt bij Mijnfopspeen.be zal het totale gewicht opgeteld worden en op basis van dit totaal worden de verzendkosten berekend.

Indien een levering vertraagd is zal u zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden en u heeft dan het recht om een bestelling aan te passen of te annuleren.


Recht op terugsturen
U mag ons alle koopwaren zonder beperking terugsturen binnen de 14 dagen volgend op de dag van ontvangst, zonder kosten, zonder risico en zonder ons de motieven te moeten meedelen. De producten moeten ons wel in dezelfde staat en in hetzelfde aantal bereiken als bij ontvangst.

Gelieve op te merken dat indien de producten gebruikt zijn of schade hebben opgelopen wij het recht voorbehouden om een schadevergoeding te vragen. Dit geldt echter niet indien de schade te wijten valt aan een normaal kwaliteitsonderzoek. Hou er daarom rekening mee dat u geen schadevergoeding dient te betalen indien u het product niet gebruikt en er voorzichtig genoeg mee omspringt.

Ingeval van terugsturen, gelieve te schrijven naar:

Mijnfopspeen
Stoofstaat 57
1000 Brussel
BelgiŽ

Indien u van uw aankoop wenst af te zien zullen wij het bedrag van de aankoop storten op het rekeningnummer dat u bij de bestelling heeft opgegeven. De terugbetaling zal gebeuren zodra het product is ontvangen en gecontroleerd. De kosten die eruit voortvloeien zijn voor uw rekening.

Houdt ook rekening met het volgende: het recht op terugsturen is niet van toepassing op de producten die gemaakt zijn op maat van de klant of die duidelijk op maat geproduceerd zijn omwille van persoonlijke eisen.


Klachten
Het recht op klachten wordt gegarandeerd gedurende twee jaar en heeft betrekking op gebreken van fabricatie en materialen die vastgesteld worden bij het normaal gebruik van de koopwaar. De schade die veroorzaakt wordt door slecht gebruik, behandeling of misbruik door de gebruiker wordt niet gedekt.

De klacht ingeval van een tekort of gebrek van de koopwaar, die vastgesteld wordt bij een gewone controle ervan moet zo spoedig mogelijk meegedeeld worden aan mijnfopspeen.be. De koopwaar moet teruggestuurd worden voor herstel of ruil van het product of om tot een andere oplossing te komen, zoals hierna wordt aangegeven.

Binnen deze klacht neemt mijnfopspeen.be de verzendingskosten voor zijn rekening binnen een redelijk bedrag. Indien u een klacht heeft over een gebrek, een tekort of een niet ontvangen bestelling, gelieve u te wenden tot:

Mijnfopspeen
Stoofstaat 57
1000 Brussel
BelgiŽ

Gelieve Vervanging duidelijk te vermelden op de envelop.

Indien u een klacht heeft zal de behandeling ervan vlotter verlopen als u er voldoende informatie bijvoegt, zoals een kopie van de bevestiging van de bestelling, het dossiernummer en het nummer van de bankrekening waarop de vergoeding moet gestort worden en in het bijzonder een kopie van de correspondentie hieromtrent. Dit alles is echter niet verplicht.


Uw persoonlijke gegevens
Wanneer u een product bestelt bij mijnfopspeen.be wordt u gevraagd om uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer in te vullen zodat wij u de bestelling kunnen opsturen..

Mijnfopspeen.be verbindt zich ertoe de opgeslagen gegevens van al haar klanten te beschermen en vertrouwelijk te behandelen. Deze gegevens worden niet verkocht, noch medegedeeld aan derden.

Algemene informatie over het bedrijf:
Naam van het bedrijf: Ter hof BVBA
Naam van de online winkel: mijnfopspeen.be
Juridische vorm : BVBA
BTW : 472 526 392
Eigenaar: Mireille Misseghers


Prijzen
Betaling
levering
Recht op terugsturen
klachten
Algemeen